round image on layout top

Orasul Lucca Transport Persoane Italia

February 17, 2011 by admin divider image
curse-regulate-lucca

Oferim servicii de transport persoane in orasul Lucca, datorita curselor regulate de autocare Romania-Italia, puse la dispozitia dvs de firma SC Armin Mayer Reisen SRL. Lucca este un oras cu aprox.  81.862 de locuitori din regiunea Toscana, Italia, fiind de asemenea capitala provinciei cu acelasi nume. Istoria orasului Lucca merge pana in timpurile Etruscilor si […]

Oferim servicii de transport persoane in orasul Lucca, datorita curselor regulate de autocare Romania-Italia, puse la dispozitia dvs de firma SC Armin Mayer Reisen SRL.

Lucca este un oras cu aprox.  81.862 de locuitori din regiunea Toscana, Italia, fiind de asemenea capitala provinciei cu acelasi nume.

Istoria orasului Lucca merge pana in timpurile Etruscilor si ale Romei Antice. Perioada de aur a orasului a fost in era Gotica de dinaintea Renasterii, Lucca poseda inca multe monumente din acea perioada. Zona de cea mai mare importanta este orasul vechi, incercuita de zidurile cetatii.

Principalele atractii turistice ale orasului Lucca, aduna anual turisti din intreaga lume datorita firmelor de transport persoane. Comparativ cu Florenta sau Siena, in ceea ce priveste viata de noapte, aici este mai linistita.

Langa intrarea sudica a orasului se afla un club de noapte. Noptile aici sunt cu tematica, impartite pe grupe de varsta. Majoritatea localnicilor merg in Viareggio pe coasta, unde se afla o varietate mai mare de localuri de noapte.

Se poate admira zidurile din jurul orasului care au ramas intacte, orasul fiind extins si modernizat.

Firma Mayer & Mayer va ofera placerea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul cu autocarul in Lucca, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Pentru rezervari si informatii suplimentare va rugam accesati rubrica contact.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment


Username*

Email*

Blog / Homepage?bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2014 Mayer & Mayer

Cabinet Avocat Bucuresti