round image on layout top

Orasul Brescia Transport Persoane Italia

February 17, 2011 by admin divider image
brescia

Oferim servicii de transport persoane in Brescia, datorita curselor regulate de autocare Romania-Italia, puse la dispozitia dvs de firma SC Armin Mayer Reisen SRL. Orasul este situat la poalele Alpilor, intre raurile Mella si Naviglio, avand o populatie de 191.523 de locuitori. Orasul face parte din regiunea Lombardia fiind una dintre cele mai intinse provincii […]

Oferim servicii de transport persoane in Brescia, datorita curselor regulate de autocare Romania-Italia, puse la dispozitia dvs de firma SC Armin Mayer Reisen SRL.

Orasul este situat la poalele Alpilor, intre raurile Mella si Naviglio, avand o populatie de 191.523 de locuitori. Orasul face parte din regiunea Lombardia fiind una dintre cele mai intinse provincii din Italia.

Brescia este un oras situat in apropiere de Lacul Garda in Italia de nord.  Orasul Brescia este al doilea oras ca marime din regiunea Lombardia, dupa capitala acesteia Milano.

Brescia a fost anexata Italiei in anul 1859.

Orasul a fost medaliat cu Medalia de aur pentru rezistenta sa impotriva fascismului in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Pe 28 mai 1974 Brescia a cazut victima unui sangeros atentat cu bomba ce a avut loc in Piazza della Loggia.

In ceea ce priveste turismul, regiunea Brescia beneficiaza atat de proximitatea lacurilor Garda si Iseo, cat si de cea a Alpilor.

Azi, principalele puncte de atractie ale orasului Brescia, starneste curiozitatea numerosilor turisti. Firmele de transport persoane din Europa, ofera turistilor, si nu numai lor, curse regulate de autocar.

Firma Mayer & Mayer va ofera placerea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul cu autocarul in Brescia, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Pentru rezervari si informatii suplimentare va rugam accesati rubrica contact.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment


Username*

Email*

Blog / Homepage?



bottom round image

footer blue big nice

footertop right
© 2014 Mayer & Mayer

Cabinet Avocat Bucuresti